Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ajax Life 9: win dubbelportret in citaten, boek over Wrexham of Ballenjongen!

Er komen tijdens het seizoen flink wat voetbalboeken uit. In ons magazine Ajax Life besteden we elke editie aandacht aan nieuwe (en soms oude) publicaties. Extra leuk: als lid van SV Ajax maak jij kans een tof boek te winnen. We hebben weer wat leuks in de aanbieding!

24 april 2024 - 16:27
Al9boeken800
Heb jij nog ruimte in je boekenkast? © Ajax Life

In het negende nummer van dit seizoen besteden we aandacht aan drie boekwerkjes. Als lid van SV Ajax maak je kans een van de onderstaande producties te winnen. Heb jij nog plaats in je boekenkast? Mooi! Check hieronder dan snel welke boeken we voor je in de aanbieding hebben.  

Allereerst maak je kans op Ballenjongen, een boek waarin Nino Wilkes het taboe rondom homoseksualiteit in het voetbal onderzoekt. Hij interviewt ondermeer zijn stiefvader Patrick Kluivert. Dat gaat onder andere over een rondvaart door de grachten tijdens de Gay Pride van 2013. Kluivert deed mee namens de KNVB om het belang van inclusie te benadrukken en omdat hij 1995 wilde herbeleven.

Daarnaast valt Louis & Johan te winnen. Een boekje met Cruijffcitaten is wel vaker samengesteld. Nu is er een boek waarin de twee grootmeesters Johan Cruijff en Louis van Gaal over thema’s worden geciteerd. De samenstellers hadden hun handen vol aan dit dubbelportret in citaten. De auteurs willen vergelijken, zonder voorkeur en zonder partij te kiezen, zo lezen we in het voorwoord.

Aanbevolen
Lees magazine Ajax Life 9 en puzzel jezelf naar bedrukt Ajaxshirt!

Tot slot geven we exemplaren van Het sprookje van Wrexham weg. De club staat er in alle opzichten beroerd voor als twee Amerikaanse acteurs, Ryan Reynolds en Rob McElhenney, de club begin 2021 kopen met als ambitieus doel te eindigen in de Premier League. Het levert een zeer lezenswaardig boek op over voetbalcultuur. 

Wil jij kans maken op een van deze boeken? Lees dan Ajax Life 9 en doe mee met onderstaande prijsvraag. Het antwoord vind je ergens in de negende editie van het magazine. Meedoen kan tot en met donderdag 16 mei. In het formulier hieronder kun je het boek aanvinken dat jij graag zou winnen.

Prijsvraag: wat zijn de drie favoriete computerspelletjes van Ahmetcan Kaplan?

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid. Een lidmaatschap tot het einde van het seizoen scoor je nu voor 14 euro.

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >