Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vragenvuur: stel jouw vraag aan Gorter!

We hebben in ons magazine Ajax Life de rubriek ‘Vragenvuur’ en dat is leuk! Waarom? Nou, bij die rubriek schakelen we de hulp van onze leden in. Jullie bepalen namelijk welke vragen een speler krijgt. Ditmaal is het de beurt aan Jay Gorter!

26 september 2023 - 15:25
Vragenvuurgorter800
Gorter is een supporter onder de lat. © AFC Ajax

Voor de derde editie van ons magazine Ajax Life stond eigenlijk een Vragenvuur met Sven Mislintat gepland. We riepen jullie op een prangende vraag voor hem te bedenken. Die vlag hangt er na zijn ontslag natuurlijk heel anders bij. Uiteraard hebben we een alternatief gevonden!

Gorter schuift aan voor een interview waarvan jullie de inhoud bepalen. We leggen Gorter namelijk vragen voor die zijn bedacht door onze leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare. Daarbij verwachten we natuurlijk wel een stukje originaliteit. Doe je best en bedenk een vraag die Gorter nog nooit heeft gehad! 

De supporter die de leukste vraag instuurt, gaat er vandoor met een gesigneerd shirtje van de keeper. De winnaar kiezen we overigens niet zelf uit. Gorter zit in de jury en bepaalt welke vraag hij het allerleukst vindt.

Laat je hersens dus maar flink kraken en vul jouw vraag via onderstaand formulier in. Je hebt daarvoor de tijd tot en met zondag 1 oktober. Succes!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >