Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Steijns elf: gooi jij basisploeg op de schop tegen Fortuna?

Ajax hervat de eredivisie zondag met een uitwedstrijd bij Fortuna Sittard. Drie dagen na het beschamende optreden tegen Ludogorets (0-1) heeft Maurice Steijn heel wat meer smaken tot zijn beschikking. Gooi jij de opstelling op de schop?

01 september 2023 - 17:03
Nieuwkomers 1200
Welke nieuwkomers geef jij een basisplaats? © AFC Ajax

Het inspiratieloze spel van afgelopen donderdag stemt allerminst opportunistisch. Ajax moet tegen Fortuna Sittard heel wat tandjes bijschakelen. Een stukje beleving zou ook niet verkeerd zijn. Gelukkig heeft Steijn in Limburg meer opties tot zijn beschikking om zijn basiself van een kwaliteitsimpuls te voorzien.

Josip Sutalo, Gastón Ávilla, Chuba Akpom, Georges Mikautadze en mogelijk Sivert Mannsverk zijn voor het eerst speelgerechtigd. Meerdere van deze spelers verschijnen ongetwijfeld direct aan de aftrap, terwijl achter de naam van Steven Bergwijn een vraagteken staat. Steven Berghuis is nog een wedstrijd geschorst.

Kortom: hoe zet jij de poppetjes neer? Ruim je direct een basisplaats in voor alle nieuwkomers? We begrepen uit de interviews met Sven Mislintat dat de voorwaartsen op meerdere posities uit de voeten kunnen. De vraag is dus niet alleen of je de aankopen een basisplaats geeft, maar ook op welke positie je hen posteert. In Steijns elf heb jij het voor het zeggen.

Tijd om aan de slag te gaan. Ga naar onze Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het duel met Fortuna Sittard en leef je uit.

Vergeet daarna niet om jouw briljante creatie te delen op socials, voorzien van #steijnself. We gokken zomaar dat jouw opstelling voor een beetje discussie zorgt. Dat is altijd goed!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >