Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Raad aantal Napoleons in vaas en win kaarten voor Ajax - Marseille!

Ajax trapt de groepsfase van de Europa League in eigen huis af tegen Olympique Marseille. Dat gebeurt op donderdag 21 september om 21.00 uur. Wij geven kaarten weg! Om kans te maken op een tof Europees avondje Ajax, moet je goed kunnen schatten!

14 september 2023 - 15:03
Napoleons 1200
Hoeveel Napoleons zitter er in deze vaas...? © SV Ajax

We verwachten een heet avondje Ajax tegen de Franse ploeg. We hebben hier nog een aantal setjes kaarten liggen om weg te geven aan onze trouwe leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare. Maar ja, we wilden wél een Frans tintje aan die actie geven.

Toen dachten we aan Napoleon. Die was behoorlijk Frans. Ja, eh... Sorry, de link is soms snel gelegd. Hoe dan ook, je hebt daar dus ook onwijs lekkere snoepjes van. Je weet wel, die kogeltjes in vele smaken. We kochten flink wat zakken en goten de inhoud ervan in een forse vaas.

Afijn, maar hoeveel? Die vraag stellen we jou! Wat denk je? Vul jouw schatting in via onderstaand formulier en wie weet zit je er zo dichtbij dat je er vandoor gaat met een van onze setjes kaarten voor Marseille-thuis. Meedoen kan tot en met maandag 18 september. De winnaars krijgen een dag later bericht.

Bonne chance!

Prijsvraag: hoeveel Napoleon-snoepjes zitten er in de vaas op bovenstaande foto?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >