Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Hoop blijkt uitgestelde teleurstelling in Sittard

Waren we als supporters ooit zo nieuwsgierig naar een duel tussen Fortuna Sittard en Ajax? De meegereisde Ajacieden gingen er eens goed voor staan in het uitvak. De wedstrijd werd echter een teleurstelling.

04 september 2023 - 10:41
Verslag 1200
Voetballen! © De Brouwer

Vooraf was er hoop. Wat konden de nieuwe Ajacieden laten zien? Josip Sutalo, Anton Gaaei, Georges Mikautadze, Gastón Ávila en Chuba Akpom kregen allemaal minuten. Kenneth Taylor zat daarentegen op de bank. Ajax leverde ook in Limburg een erbarmelijk optreden af.

Het opbouwen van een ploeg kost tijd. Die tijd is er eigenlijk niet en het is nog maar de vraag of de bouwstenen van voldoende kwaliteit zijn. Feit is dat het Ajax van afgelopen zondag niks in de melk te brokkelen had, op bezoek bij Fortuna. Het duel eindigde zoals het begon: 0-0. Opnieuw twee dure punten weggespoeld.

Hoe een wedstrijd ook eindigt, we serveren altijd een fotoverslag uit. Zo ook nu. De Brouwer maakte de plaatjes. Wij danken de trouwe supporters voor hun steun. En ondertussen blijven we ‘gewoon’ hopen dat het snel beter gaat.

Klaar met foto’s kijken? Dan kun je – als je wilt – een stem uitbrengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >