Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen maken tripje naar RKC-uit

Ajax treedt op zaterdag 30 september om 21.00 uur aan tegen RKC. Er zijn zeshonderd Ajacieden welkom in het uitvak van het Mandemakers Stadion. Natuurlijk zetten onze handige SV Ajax-bussen ook koers richting Waalwijk.

09 september 2023 - 09:56
Bussenrkcaja800
Wie gaat er mee naar Waalwijk? © De Brouwer

Supporters met een plusje op hun uitkaart hebben hun ticket waarschijnlijk al binnen, terwijl de verkoop voor reguliere uitkaarthouders op zaterdag om 10.00 uur begint. Als je een kaartje hebt gescoord, kun je gaan nadenken over je vervoer richting Waalwijk. De kosten voor de busreis zijn bij de ticketprijs inbegrepen. 

Er is voor RKC-uit sprake van een auto-/buscombi. Je kunt dus zelf achter het stuur kruipen, maar er ook voor kiezen in een bus te stappen. Onze vertrouwde SV Ajax-bussen staan voor je klaar in Den Bosch, Leiden, Amsterdam Middenweg, Amsterdam Sloterdijk en Almere. Laatstgenoemde stopt ook altijd bij station Duivendrecht.  

In het formulier hieronder kies je waar je wil opstappen. De getallen tussen de haakjes geven het aantal vrije plekjes weer. Scoor trouwens wel eerst je kaartje en daarna pas je stoel, anders krijgen we het erg druk met de administratie.

Het formulier wordt geladen…

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >