Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Duel met RKC gestaakt na grote schrik rond doelman Vaessen

Het duel tussen RKC Waalwijk en Ajax is zaterdag vroegtijdig ten einde gekomen. In de slotfase kwam RKC-doelman Etienne Vaessen in botsing met Brian Brobbey, waarna hij roerloos op het veld bleef liggen. Medici waren er snel bij om te helpen. Gevoetbald werd er daarna vanzelfsprekend niet meer.

30 september 2023 - 23:14
Gestaakt 1200
We duimen voor Vaessen. © Pro Shots

Ajax stond in Waalwijk op een 3-2-voorsprong toen het in de slotfase van de wedstrijd vreselijk misging voor Vaessen. De doelman van RKC bleef na een ongelukkig botsing roerloos op het veld liggen. Direct was duidelijk dat het goed mis was. Razendsnel werd om hulp gevraagd. Medici spoedden zich naar de keeper, terwijl hij met doeken werd afgeschermd van het publiek.

Het waren nare beelden, die je niet wil zien. Vanzelfsprekend overschaduwde het drama rond de keeper alles wat in de voorgaande minuten was gebeurd. Al vrij snel was duidelijk dat er niet meer zou worden gevoetbald in het Mandemakers Stadion.

Inmiddels is duidelijk dat Vaessen bij kennis en aanspreekbaar is. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Voor nu kunnen we slechts duimen dat alles goed komt met Vaessen. We wensen de doelman sowieso onwijs veel sterkte toe.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >