Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Alle thuisduels in groepsfase Europa League uitverkocht!

Er zijn mooie Europese avondjes op komst. Olympique Marseille, Brighton & Hove Albion en AEK Athene komen op bezoek in de Johan Cruijff Arena voor wat hopelijk fijne Europa League-potjes worden. Ajax kan driemaal rekenen op een uitverkocht stadion.

14 september 2023 - 16:48
Europa League 1200
Europese avondjes zijn toffe avondjes! © De Brouwer

Leden van Supportersvereniging Ajax waren woensdag om 10.00 uur aan de beurt om kaartjes te kopen. Per thuisduel waren er nog vele duizenden tickets te koop en deze verdwenen voor het overgrote deel in de zakken van onze leden. Zeker zo'n tienduizend stuks per duel. Lekker gewerkt, zeggen we dan.

De overgebleven kaarten gingen een dag later over de toonbank. Eerst raakte Brighton-thuis uitverkocht, daarna AEK-thuis en tot slot de thuisontmoeting met Marseille. Zo kan Ajax rekenen op driemaal volle bak. Mogelijk komen er nog wat kaarten terug van de Uefa, maar dat horen we dan wel.

De loting voor de groepsfase van de Europa League bepaalde dat Ajax zichzelf terugvindt in groep B, samen met drie uitdagende tegenstanders. De clubs lijken op voorhand aardig aan elkaar gewaagd.

Aanbevolen
Raad aantal Napoleons in vaas en win kaarten voor Ajax - Marseille!

We hoeven niemand te vertellen dat Ajax op een soort kruispunt staat. We weten alleen nog niet precies welke afslag genomen gaat worden. Wat we wel weten is dat onze club alle steun kan gebruiken. We zijn daarom blij dat onze leden beslag legden op de laatste beschikbare kaartjes.

Zodoende kunnen we ons – hoe Ajax er ook voorstaat – voorbereiden op sfeervolle Europese avondjes in Amsterdam. Wij kunnen niet wachten.

Wil jij ook voorrang op kaartverkoop? En meedoen aan prijsvragen en evenementen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >