Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Afzien voor Ajacieden in ons fotoverslag van Twente-uit

Pfoe, tja, nou… Ajax viel, maar zeker niet mee in Enschede. Sterker nog: FC Twente won met 3-1 en daar viel precies niks op af te dingen. De meegereisde Ajaxsupporters zagen de tukkers spelen zoals we dat Ajax graag zien doen. Afijn, het fotoverslag.

18 september 2023 - 09:14
Tweaja 1200 (2)
We zien het helemaal mislopen. © De Brouwer

We kunnen winnen, gelijkspelen of verliezen, maar een fotoverslag komt er altijd. De plaatjes serveren we hieronder voor je uit. Deze zijn geschoten door De Brouwer. De bewoners van het uitvak in De Grolsch Veste beleefden een pijnlijke middag. Ze zagen de wedstrijd vanachter een groot net. Dat belemmerde het zicht, maar of dat achteraf nou zo erg was…

Ons aller Ajax werd werkelijk op alle fronten overtroefd door het dynamisch spelende Twente. Bij de ploeg van Steijn wist links niet wat rechts deed en andersom. Het leek nergens naar.

Toch kun je – na het bekijken van de foto’s – stemmen op jouw Ajacied van de Wedstrijd. Wie weet heb jij toch een lichtpuntje gespot.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >