Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

We zoeken ballenjongens en -meiden voor Europees duel Ajax Vrouwen!

We zijn op zoek naar ballenjongens en -meiden voor het Europese duel tussen Ajax Vrouwen en FC Zürich. Beide ploegen staan op woensdag 18 oktober om 19.00 uur tegenover elkaar op De Toekomst. Als lid van Ajax Jonge Schare kun je alle actie van dichtbij meemaken!

12 oktober 2023 - 12:11
Ballenjongens Vrouwen 1200
Sta jij binnenkort ook langs het veld? © Pro Shots

Als ballenjongen of -meisje sta je vlak langs het veld. Je ziet van dichtbij hoe speelsters als Romée Leuchter, Quinty Sabajo en Chasity Grant hun acties maken. Lukt het de Amsterdamse dames na de 6-0-overwinning in Zwitserland opnieuw veelvuldig te scoren? Kwalificatie voor het hoofdtoernooi van de Women’s Champions League is in ieder geval heel dichtbij.

Als ballenjongen of -meisje geniet je optimaal van de wedstrijd. Natuurlijk heb je daarnaast ook een belangrijke taak. Jij zorgt er namelijk voor dat je de bal terugbezorgt bij een speelster, wanneer deze over de lijn is gegaan. Zo blijft het spel lekker soepel verlopen. Gaaf, toch?

Aanbevolen
Kom in herfstvakantie trainen als Bergwijn of Leuchter tijdens Ajax Masterclass!

Moet je alleen naar De Toekomst komen? Zeker niet! Als winnaar krijg je twee wedstrijdkaartjes cadeau. Daarmee maak je je ouders, familieleden of begeleiders vast blij! En wat betreft vervoer is het voor jou misschien ook wel zo handig.

Samengevat: we zoeken in totaal acht winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met zondag 15 oktober. We nemen na het sluiten van de prijsvraag contact op met de winnaars. Succes!

Prijsvraag: Ajax Vrouwen won de heenwedstrijd tegen FC Zürich met 6-0. Wie maakte het laatste doelpunt?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >