Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kom in herfstvakantie trainen als Bergwijn of Leuchter tijdens Ajax Masterclass!

Heb jij altijd al willen trainen als Steven Bergwijn of Romée Leuchter? Dat kan in de herfstvakantie met de Ajax Camps & Clinics! Als lid van Ajax Jonge Schare krijg je tien procent korting op een Masterclass en maak je bovendien kans om je inschrijfgeld terug te winnen!

06 oktober 2023 - 14:18
Masterclass Goed 1200
Bij de masterclass train je als een echte Ajacied. © AFC Ajax

Klinkt goed, toch? Leer dribbelen als Carlos Forbs, scoren als Brian Brobbey of passen als Steven Berghuis. Ben jij tussen de 12 en 16 jaar oud en lijkt het je tof om onder professionele begeleiding aan je voetbalvaardigheden te werken? Schrijf je dan in voor de Ajax Masterclass voor spelers of keepers.

Deze masterclasses vinden plaats op dinsdag 24 oktober. De plaats van handeling? Sportpark De Toekomst. Bekijk vooral ook de website van Ajax Camps & Clinics, want ze hebben een onwijs gevarieerd programma voor jongens en meiden. Goed om te weten is dat de teams worden ingedeeld op basis van leeftijd en niveau.

Op maandag 23 oktober is er ook een clinic speciaal voor meiden tot 16 jaar. Heel gaaf als jij een dag wil trainen als Romée Leuchter of Nadine Noordam! Klinkt goed toch? Hier kun je meer informatie vinden over deze specifieke clinic voor enthousiaste meiden.

Heb je nu al zin om mee te doen? Wacht dan niet langer en geef je op. De kosten voor een Ajax Masterclass bedragen 109 euro, maar als lid van Ajax Jonge Schare krijg je onder vermelding van je lidnummer tien procent korting!

Wat je voor dat geld kunt verwachten? Natuurlijk professionele trainingen, maar daarnaast word je ook verblijd met een Ajax Camps & Clinics-bidon, een lunch, een certificaat en eenmalig twintig procent korting in de Ajax Fanshop.

Onder alle deelnemers van Ajax Jonge Schare wordt als bonus nog iemand geloot die zijn of haar inschrijfgeld volledig terug krijgt. Begin dus maar vast aan je warming-up en schrijf je hier in!

Ben jij nog geen lid van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >