Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Steijns elf: hoe vlieg jij Europees duel met AEK Athene aan?

Ajax staat donderdag in het fonkelnieuwe Agia Sofia Stadion tegenover AEK Athene. Een lastige wedstrijd tegen de koploper uit groep B van de Europa League. Welke Ajacieden stuur jij het veld op?

03 oktober 2023 - 13:54
Avila Training 1200
Geef jij Avila een basisplaats? © AFC Ajax

Tijdens de gestaakte eredivisiewedstrijd tegen RKC werd al snel duidelijk dat het spel van Ajax nog veel beter moet, maar in Waalwijk waren ook lichtpuntjes te zien. Heeft dat jou nieuwe inzichten opgeleverd voor het Europese treffen met de Grieken?

Maurice Steijn zette Gaston Avila afgelopen weekeinde in het hart van de defensie. Daar presteerde de Argentijn niet onverdienstelijk. Krijgt hij jouw vertrouwen? Jorrel Hato vulde de linksbackpositie ook prima in. Carlos Forbs hield als rechtsbuiten zijn tegenstander aardig bezig en Brian Brobbey scoorde weer eens een heerlijke goal.

Aanbevolen
Met deze 23 spelers reist Ajax af naar Athene

AEK is echter van een ander kaliber. We laten het dan ook aan jou welke conclusies je verbindt aan het meest recente optreden van Ajax. Dat neemt niet weg dat we benieuwd zijn naar jouw strijdplan. Hou daarbij rekening met het feit dat Silvano Vos is geschorst. Op welke manier denk jij dat de kans het grootst is AEK te verslaan?

Laat het ons weten! Ga naar onze Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het duel met AEK en leef je uit.

Vergeet daarna niet om jouw creatie te delen op socials, voorzien van #steijnself. Dat levert ongetwijfeld discussie op. Daar kijken we naar uit.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >