Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Loop jij met een speler of Lucky het veld op bij Ajax - sc Heerenveen?

Ajax speelt op zondag 5 november om 16.45 uur een thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. De ploeg uit Friesland komt dan op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Natuurlijk trappen we niet af zonder mascottes! Ben jij erbij?

16 oktober 2023 - 08:47
Mascottes 1200
Hato wijst deze mascotte de juiste weg. © De Brouwer

Het is serieus tof mascotte te zijn bij een wedstrijd van Ajax. Vanuit de spelerstunnel wandel je samen met de Ajacieden de Johan Cruijff Arena binnen. Misschien sta jij straks wel naast Jorrel Hato of Lucky! En dat vlak voor de altijd spannende ontmoeting met Heerenveen.

We hebben plek voor negen Ajax Kids Clubleden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die met een speler of grensrechter het veld willen oplopen. Daarnaast hebben we één plekje voor een Dribbelaartje (4 t/m 5 jaar), die aan de hand van Lucky loopt. Onze vrolijke Lynx is in thuisduels altijd van de partij.

Aanbevolen
Kom naar sinterklaasfeest van de Ajax Kids Club! [VOL]

Om kans te maken op deze te gekke prijs, moet je het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Je kunt tot en met zondag 22 oktober meedoen. Daarna krijgen de winnaars bericht.

Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd in een uitverkocht stadion. Je krijgt één kaartje voor jezelf en één voor je begeleider. Tot slot geven we je een echt mascottediploma mee naar huis.

Prijsvraag: Ajax won in maart 2018 met 4-1 van Heerenveen. Wie maakte het vierde Ajaxdoelpunt in blessuretijd?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >