Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen rijden naar uitduel met FC Utrecht [VOL]

Ajax treedt op zondag 22 oktober om 12.15 uur aan tegen FC Utrecht. Er zijn 1200 Ajacieden welkom in het uitvak van Stadion Galgenwaard. Natuurlijk zetten onze handige SV Ajax-bussen ook koers richting de Domstad.

07 oktober 2023 - 10:00
Bussenutraja800
Wie gaat er mee naar Utrecht? © De Brouwer

Alle bussen zijn volgeboekt!

Supporters met een plusje op hun uitkaart hebben hun ticket waarschijnlijk al binnen, terwijl de verkoop voor reguliere uitkaarthouders op zaterdag om 10.00 uur begint. Als je een kaartje hebt gescoord, kun je gaan nadenken over je vervoer richting Stadion Galgenwaard. 

Voor Utrecht-uit is sprake van een buscombi. Dat betekent dat de kosten voor de busreis bij de ticketprijs zijn inbegrepen. Onze vertrouwde SV Ajax-bussen staan voor je klaar in Den Bosch, Leiden, Amsterdam Middenweg, Amsterdam Sloterdijk en Almere. Laatstgenoemde bus stopt ook altijd bij station Duivendrecht.   

In het formulier hieronder kies je waar je wil opstappen. De getallen tussen de haakjes geven het aantal vrije plekjes weer. Scoor trouwens wel eerst je kaartje en daarna pas je stoel, anders krijgen we het erg druk met de administratie.

Alle bussen zijn volgeboekt!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >