Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen hebben Almere City-uit als bestemming

Ajax treedt op zondag 12 november om 14.30 uur aan tegen Almere City. Er zijn vierhonderd Ajacieden welkom in het uitvak van het Yanmar Stadion. Natuurlijk zetten onze handige SV Ajax-bussen ook koers richting Flevoland.

28 oktober 2023 - 10:00
Bussenalmaja800
Wie gaat er mee naar Almere? © De Brouwer

Het uitvak is inmiddels uitverkocht. Het is voor het eerst dat Ajax in eredivisieverband op bezoek gaat bij Almere City. Supporters die hun club achternareizen, hoeven geen gebruik te maken van een verplichte bus- of autocombi. Zij kunnen vrij afreizen. Dat is lekker. 

Je kunt er alsnog voor kiezen in een van onze SV Ajax-bussen te stappen. Ondanks de vrije vervoerregeling, is de busreis helemaal gratis. Onze bussen staan voor je klaar in Den Bosch en Leiden. Laatstgenoemde stopt ook bij De Meern. 

In het formulier hieronder kies je waar je wil opstappen. De getallen tussen de haakjes geven het aantal vrije plekjes weer. Je kunt alleen met onze bussen mee als je ook een kaartje hebt voor het uitvak.

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >