Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Quiz

Welke Ajacieden scoorden laatste tien jaar thuis tegen Vitesse?

Ajax hervat de eredivisie zaterdag in eigen huis tegen het eveneens geplaagde Vitesse. De Arnhemmers komen met de rode lantaarn naar Amsterdam. We blikken via een quiz terug op de laatste tien thuisedities van Ajax - Vitesse.

23 november 2023 - 13:46
Tadic Quiz 1200
Jazeker, vul zijn naam maar gewoon in. © Pro Shots

Het gaat ons aller Ajax sportief niet lekker voor de wind, maar bij Vitesse hangt de vlag ook zo’n beetje halfstok. De ploeg staat laatste en gaat op bezoek bij de nummer twaalf van de eredivisie. En ja, dat is Ajax. Wie had het allemaal op voorhand geloofd?

We zijn benieuwd welke spelers in wit-rood-wit het doel weten te vinden zaterdag. De laatste tien seizoenen waren dat er genoeg. Precies daarover gaat onderstaande opgave! Weet jij alle spelers te noemen die namens Ajax in eigen huis scoorden tegen Vitesse sinds 2013?

In onderstaande lijst ontbreekt seizoen 2019/2020. Dat was het afgebroken coronajaar. Toen ging Vitesse-thuis niet door. Ook tref je seizoen 2013/2014 niet aan. Ajax verloor destijds met 0-1 en dus valt er ook geen doelpuntenmaker te noteren. Enne, let op: bij een van de antwoorden gaat het niet echt om een Ajacied...

Je krijgt acht minuten de tijd om alle namen in te kloppen. Dit moet wel lukken, toch?

Wordt de quiz niet goed weergegeven? Ververs dan de pagina. Daarmee is het euvel vaak meteen verholpen!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >