Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: zo mis je niks van uitduel met Olympique Marseille

Ajax hoopt zijn Europese avontuur donderdag tegen Olympique Marseille in leven te houden. Omdat het uitvak van Stade Vélodrome leeg blijft, hebben we wat tips op een rijtje gezet om de wedstrijd toch goed te kunnen volgen.

29 november 2023 - 12:22
Tvtipomaja800
Hier wordt donderdag om 21.00 uur afgetrapt. © Pro Shots

Allereerst hou je Ajax in de smiezen via Veronica. Aangezien deze zender ook de Conference League uitzendt, zijn de bespiegelingen vooraf korter dan normaal. Wel doen ze aan nabeschouwen, al zal de uitslag redelijk bepalend zijn of je zin hebt die nog mee te pakken.

Liever ander commentaar? Dan kun je terecht bij ESPN 2. Ook bij deze zender geldt het principe van een korte voor- en een langere nababbel.

Aanbevolen
Van ’t Schips elf: zet jij Martha ook in basis tegen Olympique Marseille?

Geen beeldscherm tot je beschikking? Geen zorgen! Bij NPO Radio 1 zitten ze vanaf 20.30 uur klaar om jou op te hoogte te houden van alle ontwikkelingen. Je kunt er ook voor kiezen naar Ajax Radio te luisteren. Dit doe je via JUKE, de Ajax-app of de website van Ajax.

Verder volg je Ajax natuurlijk via ons! Wij van @ajaxlife houden je op de hoogte via deze site, TwitterInstagram en Facebook.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >