Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Realisme op tribunes na nederlaag tegen Brighton

Weinig Ajaxsupporters dachten dat het lek volledig boven was na de zeges op FC Volendam en sc Heerenveen. Dat Ajax opnieuw onderuitging tegen Brighton & Hove Albion, wekte dan ook geen grote verbazing, hoewel sommige journalisten ons anders willen doen geloven.

10 november 2023 - 10:02
Brobbey Veltman 1200
Veltman heeft z'n handen vol aan Brobbey. © De Brouwer

Ja, het was fijn om weer wat schwung te zien. Ja, het was fijn om wat overwinningen te boeken. En ja, het was fijn om weer wat plezier te zien binnen de lijnen. Dat neemt niet weg dat vrijwel elke Ajaxsupporter in de Johan Cruijff Arena wist dat Brighton & Hove Albion wederom een maatje te groot zou zijn.

Natuurlijk werd gehoopt op een verrassing, maar geen supporter dacht hoogmoedig dat we wel even zouden winnen. Supporters wilden echter vooral niet dat er Ajaxonwaardig zou worden gevoetbald, zoals in Engeland gebeurde. Uitgaan van eigen kracht en dan maar zien waar het schip strandt. Zeker in eigen huis. Nou ja, dat was duidelijk: Ajax liep wederom tegen een 2-0-nederlaag aan.

Maar deze keer in elk geval met de intentie om er een open wedstrijd van te maken. Dat dit niet uit de verf kwam, is jammer, maar verraste niemand. Onze vaste fotograaf – De Brouwer – heeft de avond weer samengevat via onderstaande foto’s.

Klaar met plaatjes kijken? Stem dan hier op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >