Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Mix van vrolijke en onwennige plaatjes in ons fotoverslag van Vitesse-thuis

We zagen zaterdag blije koppies in de Johan Cruijff Arena. Ajax won tegen Vitesse weer eens een wedstrijd met overtuigende cijfers: 5-0. Ondertussen bleef Zuid 1 wegens een collectieve straf leeg. We zien daardoor een mix van vrolijke en onwennige plaatjes.

Door Jordy Haak
26 november 2023 - 10:39
Hlynsson Juicht 1200
Hlynsson kan mooi juichen. © De Brouwer

Ondanks de ruime zege, plaatste John van ’t Schip een aantal kritische noten na afloop van de wedstrijd. Er moet nog veel beter om ook tegen sterkere tegenstanders te domineren en te winnen.

Toch beklijft dat we eindelijk eens veelvuldig mochten juichen. We hebben dan ook veel vrolijke kiekjes in het fotoverslag opgenomen. Gewoon omdat het weer eens kon.

Tegelijkertijd zien we ook het sombere beeld van een lege F-side. Dat is het gevolg van de collectieve straf die werd opgelegd naar aanleiding van de ongeregeldheden rond de klassieker.

Aanbevolen
Hato maakt droomweek nóg mooier met plek op onze wallpaper

Dat er consequenties werden verbonden aan het smijten van fakkels op het veld, wekte geen verbazing. Vervelend was de strafmaat wel voor de Ajacieden die er verder niks mee te maken hadden.

Kortom, je treft een bijzondere mix aan plaatjes in ons fotoverslag. De beelden zijn wederom geschoten door De Brouwer. Klaar met plaatjes kijken? Dan kun je hier nog een stem uitbrengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >