Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Johan Cruijff Arena krijgt kassaloze kiosken en zelfbestelschermen

De Johan Cruijff Arena heeft Levy Europe gekozen als de nieuwe publiekscateraar. De samenwerking start op 1 januari 2024. Wat betekent dit op korte termijn voor supporters?

29 november 2023 - 14:06
Biertjes 1200
De eerste schermen worden in januari geplaatst. © De Brouwer

In een ronkende persverklaring van beide partijen wordt Levy Europe omschreven als een ‘gerenommeerd marktleider op het gebied van catering voor stadions.’ In Engeland werkt de cateraar al samen met eventlocaties als het Tottenham Hotspur Stadium, de O2 Arena en Villa Park. Levy Europe heeft de stadions van acht Premier Leagueclubs in de portefeuille.

We lezen verder dat de Johan Cruijff Arena het eerste stadion in Nederland wordt waar diverse zelfbedieningsmogelijkheden komen. Zo verschijnen er kassaloze kiosken en zelfbestelschermen. Ook beloven beide partijen dat het aanbod van hapjes en drankjes wordt uitgebreid en verbeterd. Over prijzen lezen we vooralsnog niks.

Aanbevolen
Oproep: in welke outfit ga jij naar Ajax?

De eerste kassaloze kiosk en zelfbestelschermen worden in januari geplaatst. Dat gebeurt op de tweede ring, aan de oostzijde van het stadion. Je weet wel, dat deel waar de omloop al is verbreed. De rest van de zelfbedieningsmogelijkheden volgen gefaseerd, in de loop van 2024 en 2025. We zijn overigens sowieso nieuwsgierig naar de verdere verbouwplannen van het stadion. Daar hebben we de Johan Cruijff Arena ook een lijstje vragen over gestuurd.

Jon Davies, managing director van Levy Europe, is ondertussen in zijn nopjes met bovengenoemde samenwerking: “Dat we in de iconische Johan Cruijff Arena de publiekscatering mogen doen, maakt ons enthousiast. Het gaat in deze samenwerking niet alleen om het aanbieden van happen en drankjes. We willen onvergetelijke ervaringen creëren. Elk moment binnen de Johan Cruijff Arena moet iets bijzonders zijn.”

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >