Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Eerste awayday in Almere eindigt in mineur

De uitwedstrijd tegen Almere City (2-2) had op voorhand alle ingrediënten om een geslaagde awayday te worden. Dicht bij huis, vrij vervoer en de kans een flinke sprong op de ranglijst te maken. Toch bezorgde Ajax ons vooral veel chagrijn.

Door Jordy Haak
13 november 2023 - 11:08
Hoofdfoto Almaja 1200
Een stukje vlagvertoon in het uitvak. © De Brouwer

Met promovendus Almere City heeft Ajax er een tegenstander bij gekregen die in de achtertuin van Amsterdam voetbalt. De spelersbus draaide na een ritje van slechts 34 kilometer al het parkeerterrein van het Yanmar Stadion op. Bij het bezoekersvak zagen we zelfs supporters op de scooter aankomen. Dat is het voordeel van vrij vervoer.

In de Flevopolder kon een nieuw stadion van het lijstje worden afgevinkt. Daarmee zijn de positieve punten wel benoemd. De ploeg van John van ’t Schip speelde een inspiratieloze eerste helft, knokte zich na rust naar een voorsprong, om de zege diep in blessuretijd alsnog schlemielig weg te geven.

Onze fotograaf De Brouwer heeft de awayday samengevat in onderstaande foto’s. Klaar met plaatjes kijken? Dan kun je nog een (protest)stem uitbrengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >