Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor de Historic Grand Prix!

Zoek je nog een leuk uitje rond Vaderdag? Dan hebben we wellicht wat tofs voor je! Als lid van Ajax Life maak je kans op een setje kaarten voor De Historic Grand Prix!

31 mei 2023 - 12:19
HGP800
Zo vader, zo zoon! © Historic Grand Prix

We weten heus dat niet iedere voetbalsupporter ook een racefan is. Dat hoeft ook helemaal niet. Ieder zijn eigen smaak! Mocht je wel van snelle bolides houden of ken je iemand die gek is op autosport? Dan is deze prijsvraag voor jou!

De Historic Grand Prix wordt gezien als hét historische race-event van Nederland. Het is een unieke beleving, die verder gaat dan alleen racen. Het evenement vindt plaats op vrijdag 16 juni, zaterdag 17 juni en zondag 18 juni. De locatie is CM.com Circuit Zandvoort. 

We hebben in totaal vier setjes kaarten liggen voor de zondag. Om kans te maken op deze prijs, moet je wel het goede antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Leden van Ajax Life kunnen dit doen tot en met woensdag 7 juni. Daarna nemen we contact op met de winnaars.  

Niet gewonnen? Niet getreurd! Met de code SVA15 ontvangen onze leden vijftien procent korting op reguliere tickets voor de vrijdag, zaterdag, zondag én passe-partouts. Deze kortingscode is geldig tot en met het evenement. 

Prijsvraag: welk merk is vanaf seizoen 2023/2024 autosponsor van Ajax?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Life? Word dan snel lid! 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >