Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - FC Utrecht

Het einde van het eredivisieseizoen nadert. FC Utrecht komt op zondag 21 mei op bezoek in de Johan Cruijff Arena voor de laatste thuiswedstrijd van deze voetbaljaargang. Jij maakt kans op kaarten.

09 mei 2023 - 10:08
Winkaartenajautr800
Nog één keer alles geven. © De Brouwer

Om heel eerlijk te zijn, snakken we naar het einde van het seizoen. Datzelfde lijkt te gelden voor de spelers. Het laatste duel komt langzaam in zicht, maar niet voordat er in eigen huis moet worden afgerekend met FC Utrecht.

Ook tegen de ploeg uit de Domstad staan er gewoon drie punten op het spel. Punten die Ajax hard nodig heeft om niet verder weg te zakken op de ranglijst. Daarbij kunnen de Ajacieden op het veld jouw steun goed gebruiken. 

We hebben in totaal tien setjes kaarten voor het thuisduel liggen. Om hierop kans te maken, is het zaak dat je het juiste antwoord geeft op de prijsvraag hieronder. Meedoen kan tot en met dinsdag 16 mei. Kort daarna zoeken we contact met de winnaars. Succes!

Prijsvraag: Ajax won eerder dit seizoen met 2-0 in Utrecht. Welke oud-Ajacied viel in de 86ste minuut in bij Ajax?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Life of Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid! Nieuwe aanmeldingen worden verwerkt vanaf 1 juni.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >