Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win gesigneerde afscheidslijst van Stekelenburg of Reiziger!

Lijkt het jou tof een uniek Ajaxobject te hebben? Dan is het zaak nu even goed op te letten. We hebben namelijk een speciale prijsvraag voor je, waarmee je kans maakt op een gesigneerde afscheidslijst van Maarten Stekelenburg of Michael Reiziger!

23 mei 2023 - 13:02
Steek Lijst 1200
Zo'n unieke lijst kun jij winnen! © AFC Ajax

Het is een mooie traditie dat afzwaaiende Ajacieden van Supportersvereniging Ajax een bijzonder aandenken ontvangen aan hun tijd in Amsterdam. Voorafgaand aan het thuisduel met FC Utrecht (3-1) werden Stekelenburg en Reiziger in het zonnetje gezet.

Dik verdiend! Stekelenburg stond verspreid over twee periodes maar liefst 311 keer onder de lat bij Ajax. Op veertigjarige leeftijd kondigde de goalie onlangs zijn voetbalpensioen aan. Reiziger timmerde in Amsterdam de laatste jaren hard aan de weg op trainersgebied. Hij loodste Jong Ajax in 2018 naar het kampioenschap in de eerste divisie en was de afgelopen jaren assistent-trainer bij de hoofdmacht.

Een daverend applaus rolde dan ook van de tribunes voor deze dapp’re strijders, die vervolgens vol trots onze afscheidslijst in ontvangst namen. Op een tweede exemplaar werd een handtekening gezet. Die gesigneerde lijst kun jij nu winnen! Een uniek verzamelobject. Je kunt in hier formulier hieronder aangeven op welke lijst jij kans wil maken. 

Klinkt tof, toch? Je moet er natuurlijk wel iets voor doen. Als lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare is het zaak het juiste antwoord te geven op onderstaande prijsvraag. Je hebt daarvoor de tijd tot en met dinsdag 30 mei. Daarna nemen we contact op met de winnaars. Succes!

Prijsvraag: tegen welke club maakte Stekelenburg in 2002 zijn officiële debuut voor Ajax?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Life of Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid. Nieuwe aanmeldingen worden vanaf 1 juni verwerkt.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >