Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: zo mis je niets van mogelijk kampioensduel Ajax Vrouwen

De kampioensschaal gaat dit seizoen aan de neus van Ajax voorbij, maar Ajax Vrouwen ligt wél op pole position voor de landstitel. Een overwinning op PEC Zwolle is zondag noodzakelijk om de champagne te mogen ontkurken. Het duel is live te volgen op televisie.

05 mei 2023 - 17:19
Ajax Vrouwen 1200
Pakt Ajax Vrouwen wel de landstitel? © AFC Ajax

In de afgelopen jaren zijn we eraan gewend geraakt in mei mooie feestjes te mogen vieren. Dit jaar grijpt de ploeg van John Heitinga echter naast de landstitel en de KNVB-beker. De Amsterdames kunnen er alsnog voor zorgen dat er nieuw zilverwerk in de prijzenkast belandt.

De ploeg van hoofdtrainer Suzanne Bakker won vorige week met 1-0 van directe concurrent FC Twente. Daardoor heeft Ajax in de laatste speelronde van de Vrouwen Eredivisie de touwtjes zelf in handen. Bij winst op PEC Zwolle is de landstitel een feit. Dat zou een mooi succes zijn, want het is alweer vijf jaar geleden dat Ajax Vrouwen voor het laatst landskampioen werd.

Aanbevolen
Verenigingsraad SV Ajax: stem op jouw kandidaten!

De missie moet echter nog worden voltooid. Zondag wordt er om 14.30 uur afgetrapt in Zwolle. Je hoeft niets te missen van dit mogelijke kampioensduel, want de wedstrijd wordt live uitgezonden op ESPN 4.

Vanaf 14.00 uur kun je op de voetbalzender terecht voor de voorbeschouwende praatjes, waarna de bal een halfuurtje later gaat rollen. Ook na het laatste fluitsignaal gaat de uitzending nog even door. Eventuele festiviteiten zijn dus ongetwijfeld ook te zien.

We wensen Ajax Vrouwen in ieder geval veel succes in de jacht op de landstitel!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >