Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Toffe verrassing voor Ajaciedjes bij Ajax Kids Tour op De Toekomst

Lucky trekt met de Ajax Kids Tours het hele land door, maar soms speelt de vrolijke lynx ook een thuiswedstrijd. Woensdag werd er namelijk volop gevoetbald op De Toekomst. In ons foto- en videoverslag zie je dat de fanatieke Ajaciedjes werden verrast met bijzonder bezoek!

04 mei 2023 - 10:26

Voor 280 leden van de Ajax Kids Club werd het misschien wel de leukste dag van de meivakantie. Wanneer krijg je immers de kans zelf te voetballen op het trainingscomplex van Ajax? Nou, nu dus! Reken maar dat Lucky er dan een feestje van maakt.

Onder begeleiding van professionele trainers werden een heleboel toffe voetbalspelletjes gespeeld. Lucky zelf deelde high-fives uit, gaf hier en daar een knuffel en trapte zelf ook nog een balletje. We zagen een bonte verzameling aan Ajaxshirtjes, fris opgepoetste schoentjes en vooral blije gezichten. Het hoort allemaal bij de Ajax Kids Tour, powered by ABN-Amro.

Aanbevolen
Plezier en fanatisme bij Ajax Kids Tour in Bemmel

Toch mag deze editie op De Toekomst gerust speciaal worden genoemd. Heel speciaal zelfs. Lucky had bij de middagsessie namelijk ook een aantal echte Ajaxspelers uitgenodigd! Zo kon het gebeuren dat onze leden van de Ajax Kids Club plots op het veld stonden met Jorrel Hato, Silvano Vos, Kristian Hlynsson en Olivier Aertssen.

Dat was eventjes spannend, maar vooral heel leuk. De Ajacieden gaven best wat goede tips aan de jeugdige voetballertjes, deden zelf lekker mee en maakten eveneens veel plezier.

Onze fotograaf De Brouwer legde alles haarfijn vast. Dat leverde weer een hoop toffe beelden op. En deze video mag natuurlijk ook niet ontbreken. Misschien zie je jezelf wel terug!

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Nieuwe aanmeldingen worden verwerkt vanaf 1 juni.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >