Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Toch nog volop ‘pak schalen’ bij ons SV Ajax Voetbaltoernooi!

Het eerste elftal van Ajax greep naast alle zilverwaar, maar onze leden speelden op Hemelvaartsdag vol voor de prijzen. Dat deden ze tijdens ons SV Ajax Voetbaltoernooi. Het evenement vond weer plaats in het Olympisch Stadion. Natuurlijk hebben we de foto’s nog!

19 mei 2023 - 11:46

Het Olympisch Stadion was 's ochtends nog het terrein van een Ajax Kids Tour, maar 's middags was het toch echt tijd voor het SV Ajax Voetbaltoernooi. Het is traditie om na afloop van het seizoen op een toffe plek te voetballen. Aangezien de Johan Cruijff Arena al bezet was...

...weken we uit naar het Olympisch Stadion! Dat was dikke prima! Voetballen in een stukje geschiedenis voelt op zichzelf al als een prijs. Zeker de wat oudere leden keken hun ogen uit, turend over de tribunes waarop ze vroeger zelf de nodige topwedstrijden meemaakten.

Het weer was iedereen ook gunstig gezind. De zon brak heerlijk door. Dan is het lekker voetballen. Plezier staat als altijd voorop, maar reken maar dat onze deelnemende leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare bloedfanatiek waren.

Volop coaching en prachtig juichen bij weer een fraaie treffer. Hier en daar zagen we zelfs spannende penaltyreeksen om te bepalen welke ploeg een rondje verder mocht. De spanning was op sommige veldjes dan ook om te snijden!

Logisch, want er vielen heel wat schalen op te halen. De winnaars van donderdag deden dat dan ook. Natuurlijk was De Brouwer van de partij om fraaie foto’s te schieten! Check ook vooral de aftermovie

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >