Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajaciedjes leven zich uit in Olympisch Stadion tijdens Ajax Kids Tour!

Ajax speelt tegenwoordig zijn wedstrijden in de Johan Cruijff Arena, maar de club beleefde ook grote successen in het Olympisch Stadion. Lucky vond het daarom een goed idee een Ajax Kids Tour te organiseren op deze bijzondere plek. Dat leverde toffe beelden op!

19 mei 2023 - 10:03

Onze leden van de Ajax Kids Club hebben het Olympisch Stadion niet meer bewust meegemaakt. Ajax speelde daar in april 1996 namelijk zijn laatste wedstrijd. Met een tof geschiedenislesje is echter niks mis, toch? Dat dacht Lucky ook! En dus trok de pluizige lynx op Hemelvaartsdag naar de voormalige thuisbasis van Ajax.

Daar deden honderden Ajaciedjes mee aan gave voetbalspelletjes. Uiteraard onder begeleiding van professionele trainers. Lucky zelf deelde high-fives uit, gaf hier en daar een knuffel en trapte zelf ook nog een balletje. We zagen verder een bonte verzameling aan Ajaxshirtjes, fris opgepoetste schoentjes en vooral blije gezichten. Het hoort allemaal bij de Ajax Kids Tour.

Terwijl de jeugdige sportievelingen zich op de historische grond in het zweet werkten, bespraken papa’s en mama’s met elkaar waar zij vroeger op de tribune stonden. Iedereen heeft zo zijn eigen herinneringen aan het Olympisch Stadion.

Onze fotograaf De Brouwer bracht het geheel haarfijn in beeld. Een selectie van de leukste kiekjes kun je hieronder bekijken. Ook de aftermovie is de moeite waard. Misschien zie je jezelf wel terug!

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Nieuwe aanmeldingen worden verwerkt vanaf 1 juni.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >