Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Spot jij nieuwe Brobbey of Alderweireld tijdens Marveldtoernooi?

Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 juni vindt het Internationaal Marveldtoernooi plaats in Groenlo. Dit is een van de beste onder 15-toernooien in Europa. Natuurlijk doet Ajax ook mee. Spot jij nieuw talent?

24 mei 2023 - 13:16
Brobbey 1200 (4)
Brobbey en Gravenberch vertegenwoordigden Ajax in 2017. © Marveldtoernooi

Reken maar dat je er talenten van de toekomst kunt ontdekken. Namens Ajax deden veel latere toppers mee. Denk bijvoorbeeld aan Matthijs de Ligt, Brian Brobbey, Wesley Sneijder, Joël Veltman, Toby Alderweireld en Nigel de Jong. Zij en velen anderen deden als talentje mee aan het toernooi.

Abdelhak Nouri werd in 2012 nog gekroond tot speler van het toernooi. Ook iemand als Klaas Jan Huntelaar was er te vinden. Weliswaar in het shirt van De Graafschap, maar toch!

Het deelnemersveld liegt er ook dit jaar niet om. Ajax en Feyenoord zijn van de partij. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor FC Barcelona, Manchester United, Schalke 04, RSC Anderlecht, Palmeiras en Bayern 04 Leverkusen. De sterren van de toekomst spelen op sportpark Den Elshof in Groenlo hun wedstrijden.

Natuurlijk is publiek van harte welkom bij alweer de 33ste editie van het evenement. Kijk dus snel op de toernooiwebsite, waar je alles vindt over parkeren, routebeschrijving, kaartverkoop, prijzen en wat er allemaal is te doen. Je kunt dagkaartjes kopen of kiezen voor een passe-partout voor meerdere dagen. Leuk, toch?

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >