Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Hier is het laatste fotoverslag van seizoen 2022/2023

Het seizoen zit er pas echt op als we het fotoverslag van FC Twente - Ajax (3-1) met je hebben gedeeld. Nog één keer reisden de trouwe supporters onze club achterna voor weer een moeizame Ajaxmiddag.

29 mei 2023 - 08:03
Fotoverslag 1200 (1)
Bedankt voor de steun, Ajacieden! © De Brouwer

De broodjes beenham vlogen in De Grolsch Veste weer over de toonbank, maar daarna ging de focus toch echt op Ajax. Werd het plek twee, drie of vier? Dat was de grote vraag. Het werd uiteindelijk plek drie, maar dat was niet de verdienste van Ajax. De koek bij deze ploeg is op en niet zo’n beetje ook.

Ajax had vooral mazzel dat PSV in Alkmaar zegevierde. Zou AZ hebben gewonnen, dan konden we ons nu opmaken voor de Conference League. Maar goed, we mogen vooruitkijken naar play-offs Europa League. Het zijn zaken voor later. Nu eerst het seizoen écht afmaken door te kijken naar alle foto’s die De Brouwer voor ons kiekte in tukkerland.

We maken meteen gebruik van de kans alle trouwe supporters te danken voor hun steun het afgelopen seizoen. Hulde voor jullie allemaal. We zijn nieuwsgierig naar de dingen die nu komen gaan, maar weet één ding: de ommekeer is altijd nabij.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >