Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Dolblije geluksvogels winnen dikke prijzen tijdens Gouden Ticket Event!

Veertien dolgelukkige winnaars van ons Gouden Ticket Event voelden zich zondag eventjes als Sjakie in de chocoladefabriek. Zij kregen een bijzondere rondleiding door de Johan Cruijff Arena, terwijl in de kleedkamer van Ajax mega toffe prijzen op hen lagen te wachten. De foto’s!

Door Jordy Haak
08 mei 2023 - 14:40

Je kunt de paginagrote advertentie in het aprilnummer van ons magazine Ajax Life bijna niet hebben gemist. Ieder volwassen lid van Supportersvereniging Ajax kon meespelen met zijn of haar gouden ticket, om kans te maken op unieke prijzen. Ruim negenduizend leden meldden zich aan. Uiteindelijk vielen veertien (da’s logisch) geluksvogels met hun neus in de boter.

Het zal je maar gebeuren! Niet Willy Wonka, maar Fabian Nagtzaam, directeur-bestuurder van SV Ajax, heette de groep prijswinnaars welkom bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena. Daarna kregen ze een uitgebreide rondleiding door het huis van Ajax. Van de spelerstunnel en de gastenkleedkamer, tot de perszaal en het veld.

Waar de tour eindigde? In de kleedkamer van Ajax natuurlijk! Het hoogtepunt van de middag moest toen nog volgen. Elke winnaar mocht plaatsnemen op het plekkie van een speler. Achter ieder stoeltje lag een gouden enveloppe met daarin een serieus dikke prijs.

Aanbevolen
Ajaxsupporter Theo in de wolken na winnen droomreis naar Curaçao

De zestigjarige Theo Gerritzen koos voor het stoeltje van Jurriën Timber. Hij ging er met de hoofdprijs vandoor: een geheel verzorgde reis naar Curaçao voor twee personen, met een verblijf in het Renaissance Wind Creek Curaçao Resort! Beschikbaar gesteld door Ajax' partner Curaçao.

De overige prijzen waren overigens ook niet mis. Denk aan een achttien karaats gouden Sleutel van Amsterdam of een rondvaart met al je vrienden door de Amsterdamse grachten. Een potje padel met de broertjes De Boer of een VIP arrangement voor een concert naar keuze in de Ziggo Dome!

In een skybox werd er vervolgens nog fijn geborreld, waarbij de gewonnen prijzen uiteraard volop werden besproken. Onze fotograaf van Pro Shots bracht alles weer haarfijn in beeld. Er is ook een toffe aftermovie gemaakt.

De gewonnen prijzen werden beschikbaar gesteld door Curaçao, Ajax, Bonebakker Juwelier, CM.com Circuit Zandvoort, House of Marley, Jaz in the City Amsterdam, Kamado Joe, M line, Pathé & Ichi-E, Barry Pirovano, Plaza Padel, Stromma, Priority van Vodafone en Ziggo en SV Ajax.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >