Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajaxsupporter Theo in de wolken na winnen droomreis naar Curaçao

‘Zo moet Sjakie zich dus hebben gevoeld toen hij de chocoladefabriek van Willy Wonka mocht bezoeken.’ Dat dacht Ajaxsupporter Theo Gerritzen (60), die bij ons Gouden Ticket Event aan de haal ging met de hoofdprijs: een geheel verzorgde reis naar Curaçao!

Door Jordy Haak
09 mei 2023 - 11:48
Theo 1200
Theo voelt zich een enorme geluksvogel. © Pro Shots

Toen Theo door de aprileditie van ons magazine Ajax Life bladerde, trof hij daar net als alle andere volwassen leden van Supportersvereniging Ajax een gouden wikkel aan. Daarmee maakte hij kans op dikke prijzen. Op goed geluk activeerde de Ajacied zijn ticket, niet wetende dat hij een maand later de grootste geluksvogel van allemaal zou worden.

“Wat ik dacht toen ik de gouden wikkel aantrof? Laat ik maar gewoon meespelen. Je weet het nooit,” glimlacht Theo, terwijl hij in een skybox van de Johan Cruijff Arena geniet van een biertje. “Ik vulde mijn gegevens in, maar had verwacht nooit meer iets terug te horen. Dat gebeurde wel. Als je dan achteraf hoort dat ruim negenduizend Ajacieden hebben meegedaan…”

Veertien van hen werden via loting uitgenodigd voor het Gouden Ticket Event. “Je moet dus serieus geluk hebben. Daarom voelt dit heel bijzonder. Gaston Starreveld heeft nog nooit bij mij op de stoep gestaan, maar dit is wel erg gaaf.”

Vanaf het moment dat hij de uitnodiging ontving, leefde Theo al toe naar de grote dag. “Ik keek er echt naar uit. Vooraf had ik tegen mijn dochter gezegd: ‘Ik zou de prijs die ik win graag inruilen als Ajax dan alsnog de beker wint.’ Nu ik de hoofdprijs te pakken heb, kom ik toch even terug op die woorden, haha!”

Theo viel immers met zijn neus in de boter. Een uitgebreide rondleiding door de Johan Cruijff Arena eindigde voor de prijswinnaars in de kleedkamer van Ajax. Daar mocht iedere geluksvogel plaatsnemen op een plek van een speler. Onder ieder stoeltje lag een gouden enveloppe, met daarin toffe prijzen. Maar voor welke Ajacied kies je dan?

Aanbevolen
Dolblije geluksvogels winnen dikke prijzen tijdens Gouden Ticket Event!

“Ik ben daar vooraf helemaal niet mee bezig geweest, maar bij het betreden van de kleedkamer besloot ik al snel op de plek van Jurriën Timber te gaan zitten. Ik ben zelf verdediger geweest en heb een zwak voor Timber. Later begreep ik dat zijn roots op Curaçao liggen. Een mooi haakje, maar daar had ik totaal niet over nagedacht.”

Zijn keuze pakte uitstekend uit, want in de gouden enveloppe van Theo zat de absolute hoofdprijs: een geheel verzorgde reis voor twee personen naar Curaçao, met een verblijf in het Renaissance Wind Creek Curaçao Resort!

“Ongelooflijk! Hoewel ik met met mijn dochter op het evenement was, neem ik mijn vrouw mee op deze bijzondere vakantie. We zijn niet eerder zo ver van huis geweest. Meestal bezoeken we de Griekse eilanden. Dit jaar gaan we naar Madeira. Dan is dit wel een hele mooie extra verrassing.”

Van vrienden die eerder naar Curaçao zijn geweest, hoorde Theo al mooie verhalen over de Caribische bestemming. “Ik wil het eiland graag ontdekken en verwacht dat we er lekker kunnen relaxen. Het is een reis om enorm naar te uit te kijken. In april ben ik zestig jaar geworden. Dan is dit wel een heel leuk cadeau. Ik voel me een enorme geluksvogel.”

De andere prijswinnaars bleven uiteraard ook niet met lege handen achter. Zij gingen aan de haal met de andere prijzen. Variërend van een luxe barbecue van Kamado Joe tot een stijlvolle speaker van House of Marley. Of wat te denken van een onvergetelijke overnachting in het Jaz Hotel of sim racen op CM.Com Circuit Zandvoort! Klinkt goed, toch?

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door Curaçao, Ajax, Bonebakker Juwelier, CM.com Circuit Zandvoort, House of Marley, Jaz in the City Amsterdam, Kamado Joe, M line, Pathé & Ichi-E, Barry Pirovano, Plaza Padel, Stromma, Priority van Vodafone en Ziggo en SV Ajax.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >