Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - Feyenoord!

We kijken reikhalzend uit naar de klassieker. Feyenoord komt op zondag 19 maart op bezoek in de Johan Cruijff Arena, met 14.30 uur als klassieke aftraptijd. Jij kunt daar misschien bij zijn! Hoe? Nou, door mee te doen aan deze prijsvraag.

07 maart 2023 - 11:22
Winkaartenajafey800
Schreeuw jij Ajax naar de zege? © De Brouwer

Er zijn spannende weken voor Ajax op komst. Onze club strijdt op twee fronten om de prijzen, met het 37ste landskampioenschap als belangrijkste doel. In de jacht op een nieuwe schaal, moet Feyenoord wel worden verslagen.

Ajax kan de nodige vocale steun dus goed gebruiken. Precies daar wordt het interessant. Jij kunt de Ajacieden op het veld namelijk een handje helpen, door je op de tribune te laten horen. Schreeuw jij onze club naar de overwinning?

We hebben in totaal tien setjes kaarten liggen, die we mogen verloten onder leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare. Om hierop kans te maken, is het wel zaak dat je het goede antwoord geeft op de prijsvraag hieronder. Meedoen kan tot en met dinsdag 14 maart. Kort daarna nemen we contact op met de winnaars. 

Prijsvraag: wie was de laatste Ajacied die een hattrick maakte in de klassieker?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan snel aan! Voor een lidmaatschap tot het einde van het seizoen betaal je nu slechts 14 euro.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >