Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Quiz

Welke Ajacieden scoorden vijf keer of vaker tijdens klassiekers?

De klassieker komt eraan en we hebben er volop zin in. Talloze Ajacieden kwamen in de confrontaties met de Rotterdammers tot scoren. Maar liefst 21 spelers deden dat vijfmaal of vaker. Weet jij wie? Speel dan snel onze quiz!

17 maart 2023 - 11:36
Quiz 1200
Siem kun je altijd blind invullen bij zulke quizzen! © Pro Shots

Is het al zondag 14.30 uur? Dat is de vraag die we zo’n beetje om de tien minuten stellen. Ajax - Feyenoord staat op het programma. We kunnen niet wachten. De klok tikt echter veel te langzaam richting aftrap. Om de tijd te doden, maakten we een quiz.

Wat is de bedoeling? We zoeken Ajaxspelers die vijfmaal of vaker een doelpunt maakten tegen Feyenoord. Het gaat hierbij om alle officiële wedstrijden door de vele jaren heen. Dus eredivisie, het KNVB-bekertoernooi, de supercup... Alles!

Je krijgt tien minuten de tijd. We zijn best benieuwd hoe ver je komt. Veel namen weet je vast wel, maar voor andere namen moet je serieus ver terug in de tijd. Dat maakt deze opgave toch knap lastig.

Succes!

Wordt de quiz niet meteen goed weergegeven? Vernieuw dan de pagina. Meestal is het probleem dan verholpen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >