Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vrolijk jouw mobieltje op met blije Bergwijn als wallpaper!

Een blije Steven Bergwijn is onze favoriete Bergwijn. De aanvaller worstelde lang met zichzelf, maar tegen sc Heerenveen (2-4) zagen we weer flitsen van de speler die we begin dit seizoen zagen. Daarom krijgt hij een plekje op de wallpaper, als aanmoedigingsprijs.

13 maart 2023 - 10:46
Heeajawp800
Zo zien we Bergwijn graag. © Pro Shots

Bergwijn stak de laatste maanden niet in al te beste vorm. Hij leek vooral tegen zichzelf te voetballen. Het zorgde voor frustratie, niet in de laatste plaats bij de aanvaller zelf. Als er gedoe was binnen de lijnen, dan was hij er als de kippen bij.

Een goed gesprek met moeders deed Bergwijn beseffen dat hij zich minder moet focussen op randzaken en meer op het voetbal. Die boodschap leek hij – in ieder geval tegen Heerenveen – goed te hebben begrepen. 

Bergwijn speelde in het Abe Lenstra Stadion een stuk vrijer dan voorheen, met een keurige treffer als beloning. Nu is het zaak deze vorm vast te houden. De aanvaller krijgt van ons in ieder geval een aanmoedigingsprijs, in de vorm van een wallpaper.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >