Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kom zaterdag naar verzamelbeurs voor Ajacieden in supportershome!

Ben jij gek op retro Ajaxshirtjes, oude wedstrijdkaartjes, unieke sjaals of toffe boeken? Dan hebben we goed nieuws. Op initiatief van een aantal supporters wordt zaterdag 25 maart de verzamelbeurs voor Ajacieden georganiseerd in het supportershome!

23 maart 2023 - 09:00
Verzamelbeurs 1200
Er valt van alles te verzamelen als het om Ajax gaat. © Pro Shots

Een walhalla voor verzamelaars van toffe Ajaxrelikwieën. De beurs is een tijdje weggeweest, maar zaterdag zwaaien de deuren weer open. Ajacieden zijn van 10.00 uur tot 13.00 uur welkom in het supportershome. De toegang is gratis.

Wat je kunt verwachten? Alles wat met Ajax en Amsterdam te maken heeft, is welkom op de beurs. Van een uniek wedstrijdvaantje tot bijzonder glaswerk. Van een historisch boek over onze club tot prullaria. Misschien vind je wel net dat ene item waar je al tijden naar zoekt.

Oh ja, ook items rondom het Nederlands elftal worden geaccepteerd, al komen we toch vooral kijken naar al die toffe Ajaxuitingen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jouw zolder vol ligt met bijzondere items. Misschien wil je zelf wel achter een stand staan? Ook dat is mogelijk.

Niemand minder dan Sjaak Swart is zaterdag aanwezig. Mister Ajax is present om het boek Het Ajax shirt de glorie van rood en wit te signeren.

Een tafel kost 20 euro, inclusief twee consumptiemunten. Ben je hierin geïnteresseerd? Dan kun je contact opnemen met de organisatie via mail of WhatsApp (0683378320). Veel plezier alvast! 

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >