Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajaxsupportertjes gaan op bezoek bij Lucky tijdens vrolijkmakende fandag

De vrolijkmakende fandag voor Ajax Kids Clubleden van 0 tot en met 5 jaar stond zaterdag weer op het programma. Ook dit jaar kwamen Ajaxsupportertjes uitgedost in het wit-rood-wit naar de Johan Cruijff Arena voor een gezellige ochtend.

27 maart 2023 - 10:54

Baby’s, Debutantjes en Dribbelaartjes krioelden en stuiterden heerlijk door elkaar heen. Ze waren in de Johan Cruijff Arena om leuke voetbalactiviteiten te doen. Zo kon je worden geschminkt als Lucky, lekker losgaan op het springkussen of meedoen aan Voetjebal.

Natuurlijk was Lucky er zelf ook bij. De altijd vrolijke mascotte stond de aanwezige supportertjes aan de rand van het veld op te wachten. Er werden een heleboel high-fives, knuffels en boksen uitgedeeld. Daarnaast ging Lucky met iedereen op de foto. Vrolijke koppies, ook bij de ouders en begeleiders.

Het was een heerlijke ochtend in het mooiste stadion van Nederland, waar supportertjes volop konden spelen met leeftijdsgenootjes. Om het heerlijke evenement nog eens her te beleven, hebben we een fotoverslagje in elkaar geknutseld. De plaatjes zijn gemaakt door De Brouwer. We hebben ook een toffe video die je kunt bekijken. 

Hopelijk tot volgend jaar!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >