Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax en Adidas slaan handen ineen met nieuwe Originals-collectie

Onze club en kledinggigant Adidas lanceren wederom een nieuwe Originals-collectie. Het gaat om zeven items die allen zijn voorzien van de klassieke logo’s van Ajax en Adidas. We gingen langs in de fanshop en namen uiteraard ons fototoestel mee.

31 maart 2023 - 09:59
Retro 1200
Mooi retro is niet lelijk! © Ajax Life

We zijn nog niet bekomen van de Icons-lijn, of we krijgen de volgende serie aan Adidasproducten voor de kiezen. Het zijn kledingstukken die je naar het stadion kunt dragen, maar ook gewoon lekker in je vrije tijd. Adidas noemt dat – met een hip woord – culture wear.

Afijn, er valt wat te kiezen. Zo komt er een nieuwe retro Samba-sneaker in Ajaxkleuren. Opnieuw, want we zagen deze schoen eerder ook al in de Marleykleuren. Ditmaal is de sneaker uitgevoerd in de kleur ecru met rode strepen. Op de achterzijde zien we drie andreaskruizen. Op de tong van de schoen is het klassieke Ajaxlogo aangebracht.

De lijn is ook voorzien van een klassiek ogend wedstrijdshirt uit vervlogen jaren, uiteraard in het wit-rood-wit. Ook hier zien we de klassieke logo’s van zowel Ajax als Adidas. We gokken dat veel supporters de lange mouwen goed kunnen waarderen. Het is overigens geen katoenen shirt, zoals je wellicht zou verwachten.

Dan is er nog een zwart trainingspak en een sweater verkrijgbaar. Adidas noemt dat met lastige termen een combinatie van een ‘track pant’, 'track top' en een ‘1/4 zipper jacket’. Welja! Wij noemen het gewoon een trainingspak. En een sweater. Niet zo moeilijk doen, vrienden!

Op de rug van het jasje prijkt groots het klassieke Ajaxlogo. Deze zien we ook in het klein terug op de achterkant van de broek. Je loopt dan met het Ajaxlogo op de bil. Daar vinden we wel iets van. Op de borst prijkt in rood het oude Adidaslogo. De strepen aan de zijkanten zijn in wit-rood aangebracht.

Is dat alles? Nee! Je kunt ook nog een aantal t-shirts op de kop tikken. Nou ja, bekijk de foto’s hieronder voor het volledige overzicht.

Je scoort de items in de Ajax Fanshops bij de Johan Cruijff Arena, in de Kalverstraat en in Bataviastad. Ook kun je terecht in de online fanshop. Ben je lid van Supportersvereniging Ajax? Dan krijg je tien procent korting.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >