Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajacieden zaterdag welkom bij laatste training voor klassieker!

Ajax werkt zaterdag op De Toekomst de laatste training af voor de klassieker. Kom naar Amsterdam om de ploeg van John Heitinga het broodnodige steuntje in de rug te geven!

15 maart 2023 - 09:38
Open Training 1200
Kom jij de spelers een hart onder de riem steken? © De Brouwer

We hoeven niemand te vertellen hoe cruciaal de komende ontmoeting tussen Ajax en Feyenoord is in de titelstrijd. Het duel in de uitverkochte Johan Cruijff Arena geven we op voorhand al het etiket ‘bloedstollend’. Bij winst nemen de Ajacieden de koppositie over van de Rotterdammers.

De Ajacieden kunnen tijdens de laatste oefensessie voor Feyenoord-thuis in elk geval weer op de steun van de eigen aanhang rekenen. De supporters zijn zaterdag dan ook van harte welkom om de ploeg vocaal te ondersteunen. Wat ons betreft een mooie traditie!

De training begint om 11.00 uur op het hoofdveld van De Toekomst. De deuren van het sportcomplex gaan een uurtje eerder al open. Ajax raadt bezoekers aan op tijd te komen. Parkeren kan op P2. Hier betaal je drie euro voor. 

De oefensessie is puur bedoeld om de selectie een hart onder de riem te steken richting de wedstrijd van het jaar. Er worden geen andere activiteiten gepland. De spelers delen dus geen handtekeningen uit. Ook is er geen ruimte voor het maken van selfies met Ajacieden.

Houd er rekening mee dat het afsteken van vuurwerk bij wet is verboden. Extra hard zingen en springen mag natuurlijk wel. Laten we er met z’n allen alles aan doen om de selectie een extra boost te geven richting de klassieker.

De aftrap van Ajax - Feyenoord staat zondag gepland voor 14.30 uur en het duel staat onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >