Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajacieden struinen erop los tijdens verzamelbeurs in supportershome

De verzamelbeurs voor Ajacieden in het supportershome was een groot succes! Het evenement werd zaterdag op initiatief van een aantal supporters georganiseerd. Eén ding is alvast zeker: dat was niet voor het laatst! Het werd een geslaagde dag voor én door Ajaxsupporters.

27 maart 2023 - 09:12
Verzamelbeurs 1200
Jong en oud was zaterdag goed vertegenwoordigd! © SV Ajax

Hoewel de verzamelbeurs om 10.00 uur zou starten, stonden de eerste vroege vogels al om 9.30 uur voor de deur. Logisch, want binnen wachtte een walhalla voor verzamelaars van toffe Ajaxrelikwieën. Van unieke wedstrijdvaantjes of -kaartjes tot historische boeken over onze club.

Wat we ook leuk vonden? Alle leeftijden waren aanwezig. Jong, oud, alles! Veel Ajacieden zagen het supportershome ook voor het eerst van binnen. Er werd gejaagd op Ajaxpareltjes, maar het was vooral supergezellig. Ajacieden onder elkaar.

Aanbevolen
Juf Steffie en Ajax organiseren ‘vetste schoolreisje ooit’

De toegang was gratis en het supportershome sponsorde de koffie en thee. Niemand minder dan Sjaak Swart was ook aanwezig. Mister Ajax was present om het boek Het Ajax shirt de glorie van rood & wit te signeren.

Alle standhouders waren goed te spreken over de dag en komen bij een volgende beurs zeker terug. De organisatie kijkt terug op een geslaagde dag en benadrukt dat het allemaal niet was gelukt zonder de verkopers en de vrijwilligers van het supportershome. Gelukkig hebben we de foto's nog!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >