Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajacieden beleven zorgeloos juichavondje in Doetinchem

We zeggen het maar gewoon eerlijk: we hadden niet verwacht dat Ajax zo makkelijk de halve finale van het KNVB-bekertoernooi zou halen. Ajax voetbalde voor rust geconcentreerd en trof tweemaal doel. Na de pauze was het veel minder, maar met een 0-3-eindstand waren we dik tevreden.

03 maart 2023 - 09:31
Fotoverslag 1200
Dit is echt een fijne juichplaat. Meer van dit! © De Brouwer

Dat waren de helden in het uitvak ook. Het zou een latertje voor ze worden. De Ajacieden beleefden in elk geval een zorgeloze voetbalavond. Het lukte De Graafschap in eigen huis amper om tegenstand te bieden. Er kon meerdere keren naar hartenlust worden gejuicht en de Ajaxsupporters stonden volop achter de ploeg. Daarin deden ze in niets onder voor de aanhang van de Superboeren.

Ook na het laatste fluitsignaal bleef het uitvak hard gaan. De bemachtigde plek in de halve finale van het bekertoernooi werd goed geconsumeerd. Vrolijke gezichten dus, ook in ons fotoverslag. De plaatjes zijn geschoten door De Brouwer.

Als je klaar bent met fotootjes kijken, stem je dan nog even op jouw Ajacied van de Wedstrijd?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >