Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win een sieraad naar keuze van Pig & Hen!

We hebben een fijne Vaderdagactie voor je! In samenwerking met Pig & Hen mogen we veertien (da’s logisch) sieraden naar keuze weggeven, verdeeld over zeven winnaars. Lees dus snel door!

02 juni 2023 - 09:22
Pighenvaderdag800
Alle sieraden worden handgemaakt in Amsterdam. © Pig & Hen

Geïnspireerd op de zeemansverhalen van de Nederlandse scheepvaart is Pig & Hen ontstaan. Hun team is dag in dag uit bezig met het maken van sterke, unieke en duurzame armbanden. Allemaal handgemaakt in Amsterdam, met de grootste zorg en oog voor detail. Neem vooral een kijkje op de website en check het aanbod.  

Omdat Vaderdag voor de deur staat, geven we in samenwerking met Pig & Hen sieraden naar keuze weg. We mogen zeven leden van Ajax Life blij maken met deze prijs. De winnaars mogen twee sieraden uitkiezen. Eén voor jezelf en één voor je vaderfiguur. Dat mag wat ons betreft ook je moeder, vriend(in) of familie zijn. Die keuze laten we aan jou!

Wat je moet doen om kans te maken op een sieraad van Pig & Hen? Dat is simpel! Laat ons in het formulier hieronder weten voor welk vaderfiguur jij deze prijs wil winnen en waarom. Je kunt meedoen tot en met zondag 11 juni. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Niet gewonnen? Niet getreurd! We hebben namelijk ook nog een kortingscode voor je, waarmee je tot en met eind juni twintig procent korting krijgt bij Pig & Hen. Om jouw korting te verzilveren, gebruik je de code ALPH20

Prijsvraag: voor welk vaderfiguur wil jij een sieraad winnen en waarom?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Life? Word dan snel lid!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >