Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Quiz

Vul lege plekken op scoreborden van seizoen 2022/2023 in!

Seizoen 2022/2023 is niet de fijnste voetbaljaargang om op terug te blikken. Toch denken we een leuke manier te hebben gevonden waarop dat wel kan. We vragen je in deze quiz de lege plekken op twintig scoreborden in te vullen.

17 juni 2023 - 09:52
Scorebordquiz800
Welke naam hoort op de plek van de vraagtekens? © Ajax Life

We hebben twintig eredivisieduels van Ajax uitgekozen, allemaal gespeeld in seizoen 2022/2023. Op de scoreborden die je voorbij ziet komen, ontbreken sommige gegevens. Deze zijn aangeduid met rode vraagtekens. Weet jij de lege plekken op te vullen?

De ontbrekende gegevens bestaan uit spelersnamen, tegenstanders, uitslagen, wissels en spelers met rode kaarten. We gebruiken de afbeelding hierboven even als voorbeeld. Ajax won met 3-2 in Sittard. Weet jij nog welke Ajacied in de 51ste minuut trefzeker was?

Weet je een antwoord niet? Dan kun je met de pijltjes of door te swipen door de scoreborden bladeren, om op een later moment terug te keren bij de nog in te vullen vragen. Je krijgt twaalf minuten de tijd. Succes!

Ook matige seizoenen kunnen memorabel zijn. In het Ajax Jaarboek blikken we uitgebreid en volledig terug op het afgelopen voetbaljaar. Als lid van SV Ajax scoor je het Ajax Jaarboek met korting. Plaats nu een pre-order!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >