Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Scoor Ajax Jaarboek 2022/2023 met korting!

Ajax beleefde een bewogen seizoen. Het werd een jaar waarin de club na jaren van voorspoed weer eens een flinke stap terug moest doen. Toch kunnen matige seizoenen ook memorabel zijn. Daarom kun je dit jaar weer gewoon het Ajax Jaarboek met korting bestellen!

08 juni 2023 - 16:50
Jaarboek2223 800
Dit is 'm dan! © Uitgeverij Brandt

De inmiddels vertrokken Alfred Schreuder en de vele nieuwe aankopen begonnen veelbelovend aan het seizoen 2022/2023, maar al snel werd voelbaar dat het voor Ajax een mager jaar zou worden.

Onze club eindigde als derde in de competitie, zag de KNVB-beker aan zijn neus voorbijgaan en maakte Europees weinig indruk. Het was vooral een raar seizoen, waarin ook achter de schermen veel gebeurde. Ajax was zoekend naar een nieuwe versie van zichzelf.

Toch kunnen ook matige seizoenen ook memorabel zijn. Antony werd de duurste vertrekker ooit, Ajax verbrak zijn eigen transferrecord voor Steven Bergwijn en nooit eerder werd een seizoen onderbroken voor een winters WK. Genoeg input voor een nieuw naslagwerk dus!

Aanbevolen
Krijg als lid van SV Ajax exclusieve korting op Ajaxornament met oude logo!

Het Ajax Jaarboek staat ook dit seizoen weer vol wedstrijdverslagen, spelersprofielen, foto’s en statistieken. In opdracht van Supportersvereniging Ajax houden David Endt, Menno Pot, Rodney Rijsdijk, Thijs Zwagerman en Evert Vermeer een traditie in leven.

Het Ajax Jaarboek van seizoen 2022/2023 verschijnt eind juni. Het naslagwerk scoor je al vanaf 27,50 euro, maar als lid van SV Ajax krijg je vijf euro korting. Een pre-order plaats je hier. Je hebt het jaarboek dan als een van de eersten in huis!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >