Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Kl#teseizoen 2022/2023 door ogen van supporters

Seizoen 2022/2023 was er eentje om snel te vergeten. Toch beleefden we als Ajacieden ook bijzondere avonturen. Net als in het Ajax Jaarboek blikken we terug. Ditmaal door het seizoen in foto’s samen te vatten. Door de ogen van supporters.

14 juni 2023 - 07:54
Napels 1200
Napels was in veel opzichten een bijzondere trip. © De Brouwer

Het was een rampjaar op sportief vlak. Zo klip en klaar kunnen we het wel stellen. Toch zijn dat soort jaren ook memorabel, want bijzondere momenten waren er zeker. Supporters reisden Ajax weer achterna. Eindelijk naar Anfield met z’n allen. En wat te denken van moeilijk Napels? Ook gingen we naar Glasgow en Berlijn.

Aanbevolen
Scoor Ajax Jaarboek 2022/2023 met korting!

Daar maakten we toch weer herinneringen. Ajacieden onder elkaar. Mooie tripjes, maar niet zozeer wegens een geweldig Ajax. In de voorbereiding waren we nog zo nieuwsgierig. Wat zou het nieuwe seizoen brengen? Het begon met hoop en grote verwachtingen, maar eindigde in gelatenheid, berusting en moedeloosheid.

Dat alles zien je terug in de onderstaande foto’s. Alle emoties komen voorbij. Feit is dat Ajax wuivend riet is in de wind. De ommekeer is altijd nabij.

Ook matige seizoenen kunnen memorabel zijn. In het Ajax Jaarboek blikken we uitgebreid en volledig terug op het afgelopen voetbaljaar. Als lid van SV Ajax scoor je het Ajax Jaarboek met korting. Plaats nu een pre-order!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >