Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: zo volg je Ajax tijdens oefenduel met FC Augsburg

Ajax sluit het trainingskamp in Duitsland zaterdag af met een oefenwedstrijd tegen FC Augsburg. Met deze TV-tip hoef je niks van het duel te missen.

28 juli 2023 - 20:42
Tvtipaugaja800
We zien Tahirovic vast weer in actie. © AFC Ajax

Ziggo Sport is erbij om alles op beeld vast te leggen. Klanten van Ajax’ hoofdsponsor kunnen terecht op het open kanaal. In dit lijstje check je op welk kanaal je de zender vindt.

Geen abonnement op Ziggo Sport? Geen zorgen! Je kunt de wedstrijd op zaterdag eveneens bestellen via Ziggo Go. Dan betaal je 3,99 euro en volg je Ajax via een livestream, die je op je mobiel, pc of televisie afspeelt. 

Aanbevolen
Herzogenaurach dag 5: laatste training, blauw fietsje en persdag

Er wordt om 15.00 uur afgetrapt in de WWK Arena. Het oefenduel met Augsburg vormt het slotstuk van het trainingskamp in Duitsland. Eerder werd al gespard met derdeklasser SpVgg Unterhaching (5-3).

Wij van Ajax Life zijn aanwezig in Augsburg en doen verslag van de wedstrijd. We houden je graag op de hoogte via TwitterFacebook en Instagram. Natuurlijk lees je na afloop het wedstrijdverslag op deze website.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >