Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: mis niks van oefenpot tussen Ajax en Shakhtar Donetsk

De voorbereiding staat volop in het teken van fit worden, warmdraaien en oefenpotjes. Foetbolny Kloeb Shakhtar Donetsk is de tweede sparringpartner van Ajax. Met deze TV-tip hoef je niks van het duel te missen.

17 juli 2023 - 13:04
Daramy 1200
Wie weet zien we Daramy wel weer in actie. © AFC Ajax

Het balletje gaat dinsdag om 14.00 uur rollen op sportpark De Toekomst. De internationals keerden vorige week terug in Amsterdam, dus we verwachten dat er een hoger niveau wordt aangetikt dan tijdens het oefenduel met FC Den Bosch (2-2).

Het duel met de Oekraïense club wordt helaas achter gesloten deuren afgewerkt, maar Ziggo Sport is erbij om de verrichtingen van onze club vast te leggen. Klanten van Ajax’ hoofdsponsor kunnen terecht op het open kanaal. In dit lijstje check je op welk kanaal je de zender vindt.

Geen abonnement op Ziggo Sport? Geen zorgen! Je kunt de wedstrijd eveneens bestellen via Ziggo Go. Dan betaal je 3,99 euro en volg je Ajax via een livestream, die je op je mobiel, pc of televisie afspeelt. 

Aanbevolen
Met Laatste Kaarten Actie ga je voor een prikkie naar Ajax!

Het is in elk geval weer fijn om Ajacieden te zien voetballen. We zijn benieuwd of nieuwkomer Benjamin Tahirovic zijn eerste officieuze minuten maakt in het Ajaxshirt. Ook zijn mannen als Brian Brobbey, Kenneth Taylor, Steven Bergwijn en Devyne Rensch weer van de partij. Bij Shakhtar speelt met Lassina Traoré overigens een oud bekende van Ajax.

We gaan het allemaal zien. Natuurlijk doen we namens Ajax Life verslag van de wedstrijd. We houden je graag op de hoogte via Twitter, Facebook en Instagram. Na afloop vind je het wedstrijdverslag op deze website.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >