Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oproep: we zoeken foto’s van jouw tofste Ajaxtatoeage!

We gaan op zoek naar de tofste Ajaxtattoos! Heb jij onze club op je lichaam laten vereeuwigen? Dan kun je ons helpen!

13 juli 2023 - 15:27
Tatoeage 1200
Heb jij Ajax ook op je lichaam laten vereeuwingen? © Pro Shots

In deze Ajaxluwe periode wachten we allemaal vol ongeduld op transfernieuws. In de tussentijd consumeren we zoveel mogelijk andere content over onze club. Zo stuitten we online op een foto van een serieus gave Ajaxtatoeage. Daarmee werd bij ons een zaadje geplant. 

Wat kan het toch fascinerend zijn om al die fraaie inktkunstwerken te aanschouwen. Op sociale media zagen we de afgelopen weken al foto’s voorbijkomen van de meest uiteenlopende creaties. Tattoos van het klassieke logo, de andreaskruizen en de stad Amsterdam. Sommige heel subtiel, andere levensgroot. En iedere tatoeage heeft ongetwijfeld zijn eigen verhaal.

Aanbevolen
Leden SV Ajax verkopen klassieker en AZ-thuis uit

Deze meesterwerken verdienen het om te worden gezien. Dat bracht ons op een idee. We gaan kiekjes van de mooiste Ajaxtattoos verzamelen voor een tof fotoverslag. Goed plan, toch? Heb jij onze club op je lichaam laten vereeuwigen? Dan kun je ons helpen!

Stuur een (horizontale) foto van je tatoeage naar redactie@svajax.nl. Sommige plaatjes spreken voor zich, maar andere tattoos hebben wellicht ook een bijzonder verhaal. Voel je vrij dit in het kort met ons te delen. Dan proberen we het in de onderschriftjes te verwerken.

De meest bijzondere tattoos krijgen een plekje in het fotoverslag dat we volgende week op onze website plaatsen. Dan hebben we weer wat fijne plaatjes om naar te kijken in deze rustige voetbalperiode, al hoeft Sven Mislintat er van ons niet op te wachten. Kom maar door met die inkomende transfers, hoor. En jullie met de foto’s!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >