Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Leden SV Ajax verkopen klassieker en AZ-thuis uit

Deze week ging de kaartverkoop voor alle thuisduels van Ajax in de eredivisie voor de winterstop van start. De klassieker op zondag 24 september is alweer uitverkocht. Dat geldt ook voor het thuisduel met AZ op zondag 8 oktober.

13 juli 2023 - 13:32
Klassieker 1200
De klassieker is voor velen de wedstrijd van het jaar. © De Brouwer

Zoals gebruikelijk konden begin deze week eerst de seizoenkaarthouders extra kaarten bestellen voor de komende thuisduels, uitgezonderd van de klassieker. Leden van Supportersvereniging Ajax waren donderdag aan de beurt. Zij wisten de laatste kaarten voor het thuisduel met Feyenoord te bemachtigen. Ook bij AZ-thuis hangt het bordje ‘uitverkocht’ al aan de deur.

Onze leden kochten de resterende kaarten die donderdag in de verkoop gingen. Het was digitaal knokken om toegangsbewijzen voor de klassieker en AZ-thuis. We zagen dan ook net zo veel blijdschap als teleurstelling. Euforie bij Ajacieden die het klaarspeelden om kaarten uit het krakende verkoopsysteem van de club te trekken, maar ook begrijpelijke frustratie bij hen die dat niet voor elkaar kregen.

Feit is dat Ajax – ook na een teleurstellend seizoen – nog altijd ongekend populair is. Zo populair dat de vraag simpelweg veel groter is dan het aanbod. We zijn hoe dan ook blij dat de spelers richting het nieuwe seizoen volle bak worden gesteund en dat veel van onze leden daar live bij aanwezig zijn.

Voor de overige thuisduels in de tweede seizoenshelft zijn nog kaarten beschikbaar. Deze scoor je in de digitale ticketshop van Ajax. Het gaat om de duels met Heracles, Vitesse, FC Volendam, sc Heerenveen, Sparta en PEC Zwolle. 

Ben jij nog geen lid van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan aan en profiteer van vele voordelen. Zo krijg je als lid bijvoorbeeld ook voorrang bij de verkoop van Europese thuisduels van Ajax.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >