Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Kijk én luister naar Van den Boomen tijdens training

Ajax geeft ons met videobeelden vaak al een fraai kijkje achter de schermen, maar het mediateam gaat nu een stapje verder. Door een microfoontje bij Branco van den Boomen om te doen tijdens de training, kunnen we niet alleen naar de middenvelder kijken, maar ook luisteren!

27 juli 2023 - 09:46

Misschien ken je het filmpje van RSCA Anderlecht wel, waarin Jan Vertonghen voorafgaand aan het duel met Royal Antwerp FC een microfoontje krijgt opgespeld. Gedurende de wedstrijd horen we alles wat de aanvoerder zegt. Het is een serieus tof inkijkje in hoe spelers zich op het veld bewegen.  

Ajax besloot tijdens het trainingskamp in het Duitse Herzogenaurach hetzelfde te doen bij Van den Boomen. Weliswaar niet tijdens een wedstrijd, maar tijdens een training. 

Aanbevolen
Herzogenaurach dag 4: ‘Je moet gewoon je waffel houden!’

Hoe gaan spelers met elkaar om op een trainingskamp? Wat voor dingen zeggen ze tegen elkaar tijdens een oefensessie? Hoe voelt Van den Boomen zich als nieuwkomer tussen zijn teamgenoten? Het zijn allemaal dingen die we terugzien in de video.

Het valt op dat Van den Boomen vocaal behoorlijk aanwezig is, vooral in de coaching richting teamgenoot Benjamin Tahirovic. “Stay, stay, Benji,” zo horen we de middenvelder roepen. Nou ja, kijk vooral zelf maar!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >